Nurmijärven Kivi-juhlat ry.

Nurmijärven Kivi-juhlat ry:n tarkoituksena on Aleksis Kiven perinteen vaaliminen ja Kiven tuotannon, elämän sekä aikakauden tunnetuksi tekeminen taiteen eri ilmaisukeinoin järjestämällä Kivi-juhlia sekä muita Kiveä ja Kiven tuotantoa tunnetuksi tekeviä tilaisuuksia. Yhdistys järjestää myös teatteritaiteen opetusta.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen yhdistyksen tarkoitusperät hyväksyvä 18 vuotta täyttänyt henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö. Jäseneksi hyväksymisestä päättää johtokunta. Kunniajäseneksi voidaan kutsua yhdistyksen etuja ja tarkoitusperiä erityisesti edistänyt henkilö. Kunniajäseneksi kutsuu ja jäsenyyden hyväksyy johtokunta. Kunniajäsen on jäsenmaksuista vapaa. Henkilöjäsenet maksavat vuotuisen jäsenmaksun ja yhteisöjäsenet yhteisöjäsenmaksun. Sekä henkilöt että yhteisöt voivat maksaa kertakaikkisen ainaisjäsenmaksun. Maksujen suuruuden päättää syyskokous. Vuonna 2019 vuosijäsenmaksu on 30e ja ainaisjäsenmaksu 100e. Yritysten ja yhteisöjen kannatusjäsenmaksu on 170e ja vastaava ainaisjäsenmaksu 500e.

Yhdistyksen hallituksena toimii johtokunta, jonka valitsee syyskokous.
Vuonna 2019 johtokunnan kokoonpano on seuraava:

puheenjohtaja Lea Hirvasniemi-Haverinen (puhelin: 040 595 3956)

varsinainen jäsen, varapuheenjohtaja Olli Yli-Harja

varsinainen jäsen, sihteeri/jäsenvastaava Maija Tervonen

varsinainen jäsen Mikko Hyypiö

varsinainen jäsen Markku Jalava

varsinainen jäsen Riikka Kauhanen

varajäsen Maija Auramies

varajäsen Stella Wnuk
varajäsen Marjut Timonen

kunnanhallituksen nimeämä jäsen Mia Fagerström
varajäsen Leena Koskela

Nurmijärven Kivi-juhlat r.y:n toimistonhoitajana toimii Irja Rättö.

Toimisto on avoinna sopimuksen mukaan osoitteessa Punamullantie 12 C, 01900 Nurmijärvi

Puhelinaika keskiviikkoisin klo 12-15 p. 050 584 1834