Nurmijärven Kivi-juhlat ry.

Nurmijärven Kivi-juhlat ry:n tarkoituksena on Aleksis Kiven perinteen vaaliminen ja Kiven tuotannon, elämän sekä aikakauden tunnetuksi tekeminen taiteen eri ilmaisukeinoin järjestämällä Kivi-juhlia sekä muita Kiveä ja Kiven tuotantoa tunnetuksi tekeviä tilaisuuksia. Yhdistys järjestää myös teatteritaiteen opetusta.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen yhdistyksen tarkoitusperät hyväksyvä 18 vuotta täyttänyt henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö. Jäseneksi hyväksymisestä päättää johtokunta.

Kunniajäseneksi voidaan kutsua yhdistyksen etuja ja tarkoitusperiä erityisesti edistänyt henkilö. Kunniajäseneksi kutsuu ja jäsenyyden hyväksyy johtokunta. Kunniajäsen on jäsenmaksuista vapaa.

Yksityishenkilöt maksavat vuotuisen jäsenmaksun ja yhteisöjäsenet yhteisöjäsenmaksun. Sekä henkilöt että yhteisöt voivat maksaa kertakaikkisen ainaisjäsenmaksun. Maksujen suuruuden päättää syyskokous.

Vuonna 2019 yksityishenkilöiden vuosijäsenmaksu on 30 e ja ainaisjäsenmaksu 100 e.
Yritysten ja yhteisöjen kannatusjäsenmaksu on 170 e ja vastaava ainaisjäsenmaksu 500 e.

Yhdistyksen hallituksena toimii johtokunta, jonka valitsee syyskokous.

Vuonna 2019 johtokunnan kokoonpano on seuraava:

Lea Hirvasniemi-Haverinen, puheenjohtaja (p. 040 595 3956)

Olli Yli-Harja, varsinainen jäsen, varapuheenjohtaja
Maija Tervonen, varsinainen jäsen, sihteeri/jäsenvastaava
Mikko Hyypiö, varsinainen jäsen
Markku Jalava, varsinainen jäsen
Riikka Kauhanen, varsinainen jäsen

Maija Auramies, varajäsen
Stella Wnuk, varajäsen
Marjut Timonen, varajäsen

Kunnanhallituksen nimeämät jäsenet:

Mia Fagerström, varsinainen jäsen
Leena Koskela, varajäsen

Nurmijärven Kivi-juhlat ry:n toimistonhoitajana toimii Irja Rättö.

Toimisto on avoinna sopimuksen mukaan osoitteessa Punamullantie 12 C, 01900 Nurmijärvi

Puhelinaika keskiviikkoisin klo 12-15 p. 050 584 1834