Kivi-juhlien uusi, hauska, koskettava ja valloittava versio -
150 vuotta täyttänyt Seitsemän veljestä Taaborinvuorella

Odotamme jännityksellä tulevia veljeksiä. Onhan ohjaajaksi lupautunut Samuli Reunanen, joka ohjasi Kivi-juhlille 2013-2014 koskettavan Veijo Meren näytelmän Aleksis Kivi. Tulevan kesän juhlanäytöksen sovituksesta ja ohjauksesta vastaa siis Samuli ja työryhmässämme hyrisee iloinen odotus, sillä tiedämme, että näistä veljeksistä tulee taas jotain aivan uutta, hauskaa, koskettavaa ja valloittavaa.

Jos olet joskus jo nähnyt Seitsemän veljestä esitettävän, mietit ehkä, että onpa tylsää katsoa monta kertaa samaa näytelmää! Voimme vakuuttaa, ei ole. Jokainen ohjaaja ja työryhmän jäsen tuo tullessaan tuotantoon jotain omaa ja Seitsemän veljestä kestää monenlaisia näkökulmia. Jos olet nähnyt yhden version, et ole nähnyt kuitenkaan tätä!

Varaa kalenteristasi aikaa ja tule katsomaan kesällä 2020 millaiseksi Seitsemän veljestä muotoutuu ennakkoluulottomaksi kiitellyn ohjaajan ja taitavien harrastajateatterilaisten yhteistyössä.

Näytelmää esitetään elokuun 19. päivä alkaen kaksi viikkoa. Katso tarkemmat ajankohdat Liput-sivulta. Liput lippu.fi, myös bussiliput lauantain esityksiin.

Katso hinnat ja esitysajat täältä.

Lue väliaikatarjoiluista täältä.

Olet lämpimästi tervetullut!

Ryhmät huom! Ottakaa yhteyttä ryhmämyyntiimme info (at) kivijuhlat.fi tai p. 050 588 1834

Nurmijärven Kivi-juhlat r.y. Toimisto
Punamullantie 12 C, Nurmijärvi puh. 050 584 1834

ke 12-15 tai ajan ulkopuolella:
050 588 1834

toimisto (at) kivijuhlat.fi

Avoinna sopimuksen mukaan.

Teatteriesitykset kesällä Nurmijärvellä Palojoen kylässä Taaborinvuorella osoitteessa Koulunkulmantie 34.