Toimitusehdot

Kivi-juhlien verkkokaupan toimitusehdot

1. Tilaaminen

1.1. Kivi-juhlien verkkokauppaa ylläpitää Nurmijärven Kivi-juhlat ry. (jatkossa Kivi-juhlat)

1.2. Tilauksen yhteydessä tilaaja antaa tarkat yhteystietonsa toimittajalle.

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse. Tilaaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Kivi-juhlat on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.

2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on ilmoitettu tilauksen toimittamisesta.

2.4. Kuluttajan tilauksen jälkeen Kivi-juhlilla ei ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat

3.1. Voimassa oleva hinta on hinta, joka on Kivi-juhlien hinnastossa verkkokaupassa. Voimassa oleva hinta on euroissa (EUR). Kivi-juhlat pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

3.2. Ostosten lopulliseen hintaan lisätään kiinteä toimituskulu 1 euroa, sekä postimaksu tuotteiden yhteispainon mukaan.

4. Toimitus

4.1. Tilaus toimitetaan kirjeenä, maksikirjeenä tai pakettina.

4.2. Mikäli tuote on varastossamme, tilaus lähetetään heti kun maksusuoritus näkyy tilillä.

5. Maksuehdot

5.1. Maksu suoritetaan etukäteen maksamalla tilaus Kivi-juhlien tilille tilausvahvistuksessa saatujen ohjeiden mukaan. Kun maksusuoritus näkyy tilillä, lähettää Kivi-juhlat tuotteet heti postitse.

6. Palautukset

6.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta; vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

6.2. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen toimisto@kivijuhlat.fi ennen tuotteen palauttamista. Palautus lähetetään tai toimitetaan osoitteeseen: Nurmijärven Kivi-juhlat ry. Punamullantie 12 C 01900 Nurmijärvi

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

7.1 Huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketit saattavat joskus vaurioitua postikuljetuksessa. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Jos paketti on vaurioitunut kuljetuksessa, myös tilattu tuote/tuotteet ovat voineet vaurioitua. Asiasta on tehtävä heti postikonttorissa vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä Kivi-juhlien toimistoon.

8. Reklamaatio

8.1 Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, jos tuote on viallinen tms., kuluttajan tulee ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Kivi-juhlille joko sähköpostitse osoitteeseen toimisto@kivijuhlat.fi, puhelimitse 050 584 1834 (ke 12-15) tai postitse osoitteeseen Nurmijärven Kivi-juhlat ry. Punamullantie 12 C 01900 Nurmijärvi.

Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta Kivi-juhlien antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)

9.1 Kivi-juhlat ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Kivi-juhlien vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Kivi-juhlien toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu

10.1 Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.